Onze aircoservice 

Voor een optimale luchtkwaliteit.

Uw airco heeft onderhoud nodig om zijn werk goed te kunnen blijven doen. Laat daarom onze specialisten regelmatig uw airco controleren. Tijdens de aircoservice kijken we naar de temperatuur in uw auto en vullen wij uw airco bij, zodat u daarna weer fris op weg kunt.

De voordelen van onze aircoservice:

  • AutoCrew-garages werken met Bosch-apparatuur, waarmee zij de airco controleren. Wij testen zo of uw aircosysteem naar behoren functioneert.
  • Een schoon interieurfilter zorgt voor gegarandeerd schone en zuivere lucht in uw auto.
  • De interieurfilter van Bosch zorgt voor minder vuilafzetting op de ventilator, de verwarming, het dashboard en de voorruit.

Maak daarom vandaag nog een afspraak bij één van onze AutoCrew-garages en laat uw airco en interieurfilter nakijken!

 Onze bandenwissel

Ook in de winter de perfecte grip.

Nu het weer winter wordt is het van belang dat u op de juiste banden rijdt. Het speciale profiel van een winterband zorgt voor snellere afvoer van sneeuw of water. Dit zorgt voor meer grip en stabiliteit op de weg en kan bij slecht weer, scherpe bochten of een noodstop een cruciaal verschil maken. Ook gaat het rijden op de verkeerde banden ten koste van het rijcomfort.

Laat uw banden wisselen door AutoCrew en profiteer van de voordelen:

  • Tijdens de bandenwissel controleren wij ook meteen uw remmen. We bekijken of de     remschijven, de remblokken en de conditie van uw remvloeistof nog voldoende zijn.
  • En als de winterbandenset door ons gemonteerd wordt, dan checken wij ook meteen uw bandenspanning.

Bij AutoCrew van Meurs voeren wij een vakkundige inspectie uit aan alle belangrijke onderdelen van uw auto. Hierbij maken wij gebruik van apparatuur en onderdelen van Bosch. Zo bent u altijd verzekerd van gegarandeerde service en kwaliteit.

Ga veilig weg op en laat uw banden wisselen bij ons.

 Onderhoud en reparatie van uw auto

Voor reparatie en onderhoud gaat u naar AutoCrew van Meurs

AutoCrew van Meurs Garandeert een vakkundige uitvoering van service, onderhoud en reparatiewerk aan uw nieuwe of gebruikte auto. U kunt voor elk merk auto terecht bij een AutoCrew van Meurs. Alle AutoCrew-garages maken gebruik van Bosch-apparatuur en zorgen geregeld voor technische trainingen voor het personeel.  


AutoCrew van Meurs; het juiste adres


AutoCrew van Meurs garandeert een vakkundige uitvoering van service, onderhoud en reparatiewerk aan uw nieuwe of gebruikte auto. Vakmensen (die door Bosch worden ondersteund) zijn u van dienst met hun uitgebreide kennis en zorgen dat u snel weer op weg bent. 

AutoCrew van Meurs een garage bij u in de buurt; met vertrouwde gezichten in de werkplaats. Maak vandaag nog een afspraak bij ons!

 Bosch storingsdiagnose

Storingsdiagnose


Uw auto geeft een storing aan en u weet niet wat er aan de hand is? kom in iedergeval evn langs bij ons! Wij beschikken over de meest nauwkeurige en actuele informatie over uw auto. Hierdoor kunnen wij snel en nauwkeurig een storing verhelpen.

Moderne auto's hebben een elektronisch geheugen dat een storing of defect automatisch registreert. Met het oog op het toenemend aandeel van elektronica in personenauto’s biedt Bosch alle AutoCrew-garages de meest geschikte diagnose apparatuur. Onze computers helpen iedere fout snel en probleemloos op te sporen en de vakkundige mensen van AutoCrew helpen u weer snel op weg. 

Deze service vindt u niet bij elke garage, maar wel bij AutoCrew van Meurs!
klik hier voor een afspraak
Opbellen
E-mail
Info